Hoeveel opslagruimte nodig?

Bereken uw opslagruimte met de ruimte calculator

Hoeveel opslagruimte heeft u nodig voor uw inboedel of overige spullen? Bereken hoe groot uw opslagbox moet zijn voor uw spullen met de ruimtecalculator. Voer hieronder per onderdeel in hoeveel items u wilt opslaan.

Hoe we de opslagruimte berekenen

De ruimte calculator telt het aantal kubieke meters op van de verschillende spullen die u heeft. Let op dat in de praktijk niet alle goederen hoog opgestapeld kunnen worden. De weergegeven aantal kubieke meters is een indicatie.

Direct een opslagruimte boeken

Weet u hoeveel ruimte u nodig heeft? Boek dan direct online een opslagruimte met de juiste afmeting. U heeft gelijk toegang tot uw box!

Opslagruimte berekenen voor inboedel

Vul hieronder in hoeveel meubels, apparaten en overige spullen u heeft en bekijk direct hoeveel opslagruimte u nodig heeft voor uw inboedel.  

Hoeveel opslagruimte nodig voor inboedel?

Hoeveel opslagruimte u nodig heeft voor uw inboedel hangt af van hoe groot uw huis is en hoeveel meubels u heeft. Zo heeft de inboedel van een studentenkamer een stuk minder ruimte nodig dan het de spullen van een groot gezin. Bereken altijd zelf uw benodigde ruimte.

Voor een studentenkamer kan een opslagruimte van 5 tot 10 kubieke meter al genoeg zijn, terwijl een appartement vaak zo’n 15 tot 20 kubieke meter vergt. Woont u samen? Tel er dan nog 10 kubieke meter bij op. De opslagruimte voor een gezin met kinderen is vaak tussen de 40 en 50 kubieke meter.  

Opslagruimte bij een verhuizing

Onze storage boxen zijn ideaal voor het tijdelijk opslaan van uw spullen, bijvoorbeeld bij een verhuizing. Hoeveel ruimte u nodig heeft hangt af van de hoeveelheid spullen die u wilt opslaan. 

Storage A2 heeft opslagboxen van verschillende afmetingen. U kunt zelf kiezen hoeveel ruimte u graag wilt huren en voor hoe lang. Wanneer u een box heeft gehuurd kunt u er direct in, en u kunt de box op elk moment opzeggen, wanneer u maar wilt.   

STORAGE A2 opslagboxen zijn uitermate geschikt voor opslag van meubels of andere inboedel tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of verbouwing of omdat u niet voldoende ruimte heeft om al uw spullen te bewaren. Daarnaast zijn de opslagruimtes ook geschikt voor bedrijven die voorraad of extra materiaal willen opslaan.

Wij zijn 7 dagen per week geopend van 06.00 – 23.00 uur. Met uw eigen toegangscode en sleutel heeft u dan altijd toegang en kunt u de opslag box beschouwen als uw eigen garagebox.

opslagruimte berekenen